IJS BEZORGLIJN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJs bezorglijn. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 18:28 Bezorging was op tijd. Helaas was de milkshake al heel ver gesmolten en in het ijs zaten ijskristallen
20 aug 2022 om 22:10 Fantastisch!! Heerlijk !! Super !! Top !! We hebben er van genoten !! Bedankt !
15 aug 2022 om 22:37 Top !!!
11 jun 2022 om 20:58 Helaas weinig ijs voor veel geld.. Meerdere bakjes besteld, maar we hadden het idee een ijssmaak te missen. Jammer want het ijs is heerlijk, maar voor deze prijs zou ik dit niet nog een keer bestellen.
6 jun 2022 om 20:38 Bekers van multi ijs die hebben nooit mokka milkshake? Weet nu dus dat jullie 1 zijn multi ijs niet meer zeggen dat je geen mokka milkshake hebt en ijsbezorglijn waarom staat er bij jullie geen rummilkshake. Alles was top, op de afgesproken tijd
6 jun 2022 om 20:04 Als we ijs bestellen, bestellen we eigenlijk altijd hier. Goed verpakt en lekker van smaak.
2 jun 2022 om 2:03 De bestelling bleek afgeleverd op de Landauer straat 32, dankzij de eerlijkheid van deze mensen heb ik uiteindelijk toch nog de bestelling ontvangen maar ik vind het echt een slechte zaak
19 mei 2022 om 23:30 Was weer heerlijk hebben ervan genoten!!
2 mei 2022 om 12:11 We hebben een milkshake te weinig gekregen. Gebeld, maar er werd niet meer opgenomen.
21 apr 2022 om 21:16 Lekker
4 apr 2022 om 6:42 De aardbeien waren nog bevroren deed pijn aan onze tanden Bezorgen duurde erg lang voor een paar bakjes ijs Bezorgster was wel vriendelijk
20 mrt 2022 om 20:32 erg lekker ijs. alles ook keurig verpakt en aangeven welk ijs door nummers. bezorging was snel en vriendelijk.